Felelősen Egymásért! – Társadalmi felelősségvállalási program a Szimbiózis Alapítványnál

A Görögkatolikus Roma Szakkollégium hallgatói a Szimbiózis Alapítvány által működtetett Baráthegyi Majorságba látogattak.

A szakkollégium szakmai programjai mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a hallgatók részt vegyenek olyan programokon, amelyek elősegítik, hogy érzékenyebbé váljanak a társadalmat érintő problémákra.

A Szimbiózis Alapítvány egyik alapelve a társadalmi környezet pozitív attitűdjének, szemléletének előmozdítása. Mindezt szakkollégistáink is átélhették a Föld Napján, 2022. április 22.-én megrendezésre került kertészkedésen.

A hallgatók a szakkollégium által vásárolt levendula és citromfű palántákat ültették el a Majorság fűszernövénykertjében. Ezt követően a sziklakert felásásában és növények elültetésében nyújtottak segítséget.

A programon részt vevők lehetőséget kaptak arra is, hogy betekintsenek a csodálatos hely hétköznapjaiba.

Köszönjük a Szimbiózis Alapítványnak, valamint a Baráthegyi Majorságnak, hogy lehetőséget  biztosítottak hétköznapjaik megismerésére és reméljük, hogy a fűszernövénykert sokáig kiszolgálja a Majorságot!

 

 

A program az NTP-SZKOLL-21-0001 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósult meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük