Szakkollégiumi Tavaszi Bál

      

Áprilisban a szakkollégium megrendezte az alumni találkozóval összekötött tavaszi bálját. A szakkollégisták a bált megelőzően tombola-felajánlásokat gyűjtöttek, ezúton is köszönjük szépen a támogatóinknak: Miskolci Kegytárgybolt, Yves Rocher, Rockabilly Chicken, KFC, Wondex, Hotel Aurora, Rossmann, Regenor. A tombolavásárlásból befolyt összeget a szakkollégium egy kárpátaljai óvodának adományozza.

      

A bál az intézmény igazgatója, Makkai László atya köszöntőjével kezdődött, majd a szakkollégisták „hálaadó műsora” következett, amivel szerettük volna kifejezni, hogy mennyire fontos a kollégium dolgozóinak a munkája számunkra, hálásak vagyunk a sok segítségért, amit tőlük kaptunk és kapunk. A vacsora után kezdődhetett a zene és a tánc. Mindenki nagyon jól érezte magát, örültünk neki, hogy együtt lehettünk és találkozhattunk az alumni szakkollégistákkal is. Az este egy szórakoztató karaoke partival fejeződött be. Jó volt, hogy a hallgatók és a vezetőség, valamint az alumnik egy nagy családként bálozhattunk együtt és már várjuk a folytatást, ezért is tervezzük a következő közös programot.

   

Budai Katalin

A program az NTP-SZKOLL-21-0001 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósult meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük