Karácsonyi Marathon 4.hét

Dicsőség Jézus Krisztusnak!

Már ragyog a betlehemi csillag, hogy minket is elvezessen a Szabadítóhoz, hogy ünnepeljük szeretetét, és végre békére leljünk Nála.

Az út 40 napig tart. Talán nem olyan viszontagságos, mint egykor a bölcseké, de a mi utunk Felé. Ez az egyszerű feladatokat tartalmazó útiterv nem „a böjt”, inkább csak arra való, hogy mindennap biztosan tegyünk néhány lépést – ezek a kis feladatok nem helyettesítik azt a nagyot, mellyel le kell bontanunk mindazt, ami Tőle és a családunktól oly sokszor elválaszt, vagy föl kell építenünk mindazt, ami elengedhetetlen az igazi szeretethez. Hogy mik ezek?Erre a kérdésre a választ a lelkivezetőjétől kapja.

Ezek a kis lépések is segítenek azonban a gyorsuló napokban megállni, józanok maradni, tenni valamit minden nap Krisztus kedvéért.

Segítsen a Jóisten! Sok sikert és sok örömet!

December 2.
Hétfő
„Biztosan eljön az Úr, mint a hajnal,

eljön hozzánk, mint az őszi eső,

és mint a tavaszi eső a földre.” (Óz 6,3)

Ha nem lenne holnap, mi lenne a legfontosabb teendője ma?

December 3.
Kedd
Imádkozza végig munkatársainak (szomszédainak, osztálytársainak stb.) névsorát! Minden név után mondja: „Uram, bocsáss meg neki és segíts rajta!”
December 4.
Szerda
Kire gondolt november 27-én?
December 5.
Csütörtök
„Ezek után az Úr kiválasztott más hetvenkettőt, és elküldte őket kettesével maga előtt minden városba és helységbe, ahová menni készült.” (Lk 10,1) Imádkozzon ma EGYÜTT valakivel!
December 6.
Péntek
A szentek is társaink az úton. Kérje Szent Miklós püspök közbenjárását az egyházközsége tagjaiért! (A templomban Ön mellett ülőkért főként!)
December 7.
Szombat
„Társa vagyok mindazoknak, akik félnek téged, és megtartják rendeleteidet.” (Zsolt 119,63)
December 8.
Vasárnap
Keressen egy jó történetet (könyvben, neten, esetleg a parókián), és olvassa fel valakinek!