Készülj velünk az egyetemre! – Felsőoktatási Felkészítő Program őszi felhívása

A miskolci Görögkatolikus Roma Szakkollégium középiskolás, 10.-es és 11.-es, roma és/vagy hátrányos helyzetű fiatalok számára Felsőoktatási Felkészítő (FeFe) Programot hirdet. A Szakkollégium ezzel kívánja segíteni a rászoruló fiatalokat, hogy ne érje hátrány őket a felsőoktatási felvételihez kapcsolódó kötelező nyelvvizsga bizonyítvány megszerzésében. A felkészítő programban lehetőséget biztosítunk a középiskolás fiataloknak tanulásra és pályaorientációra. Elsősorban a Miskolci Egyetem után érdeklődő fiatalokat várjuk, akik jelenlegi nyelvtudásukkal elérik az A2-es szintet angolból vagy németből.

Őszi programunkat 2019. október 28-30. között rendezzük meg. A három nap alatt lehetőség lesz a nyelvtudás fejlesztésére, elsősorban a szóbeli részre koncentrálva. Nyelvek: angol és német. A nyelvi kompetencia fejlesztése mellett pályaorientációs foglalkozásokkal is készülünk a diákok számára. A program ideje alatt ebédet biztosítunk.

Részletes program:

Délelőtt (9.00-12.00) Délután (12.30-16.00)
2019. október 28. Találkozás a szakkollégistákkal. (beszélgetés, szakkollégium megismerése) Rövid idegen nyelvi filmek vetítése és átbeszélése. Szóbeli részek fejlesztése.
2019. október 29. Pályaorientációs tesztek és beszélgetés Játékos szituációk idegen nyelven.
2019. október 30. Miskolci Egyetemen karok megismerése MEgyetem! – Idegen nyelvi kincskereső játék az Egyetemen!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Ha tervezed, hogy tovább tanulsz és szeretnél részt venni a programunkban, jelentkezz 2019. október 21-ig! A kitöltött jelentkezési lapot, nyelvtanári nyilatkozatot és szülői hozzájáruló nyilatkozatot postai vagy elektronikus megküldéssel juttasd el hozzánk hiánytalanul! A program anyagát kérheted tőlünk e-mailon keresztül a gkciganyszakkoli@gmail.com email címre írva.

 

További információ kérhető kollégánknál:

Mozgó Mónika (külső kapcsolatok koordinátora)

3519 Miskolc, Görömbölyi u 24.

telefon: +36 30 723 1005

email: gkciganyszakkoli@gmail.com

honlap: http://szakkoli.gorogkatolikuskoli.hu/

facebook: www.facebook.com/gkciganyszakkoli/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük