Ha harc, hát legyen harc – A Factory-ben jártak a szakkolisok

A Nemzeti Tehetség Program NTP-SZKOLL-21-0001 projektje keretében szeptember 16-án kollégistáink a Factory Arénába látogathattak el, hogy egy felszabadult, jó hangulatú délutánt tölthessenek együtt.

 

                   

Nagy volt az izgalom, tombolt az adrenalin, amikor elkezdődött a lézerharc, és mind a fiúk, mind a lányok komolyan vették a küzdelmet.  Mindenki nagyon élvezte, hogy az elmúlt tanév bezártsága után újra együtt lehet a csapat, és bár itt ellenfelekként álltak szemben egymással, és az volt a cél, hogy „leszedjék” a másikat, tudták, hogy ez csak játék. Persze jót nevettek, ha valakit eltaláltak, és küzdöttek becsülettel, hiszen a játék is úgy élvezetes, ha komolyan vesszük. Jó volt ez az alkalom arra, hogy még jobban összekovácsolódjon a csapat, hogy felszabadultan tudjanak játszani és örülni annak, hogy együtt kezdhetik el az új tanévet.

A program az NTP-SZKOLL-21-0001 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Eorrás Támogatáskezelő támogatásával valósul meg.

               

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük