Küzdelem a kijutásért

A héten szakkollégistáink az Elme Háza pályáin mutathatták meg tehetségüket. Három termet próbáltak ki: az Illúziót, a Sherlock Holmes-t és a Texasi láncfűrészest.

Mindhárom pálya más miatt volt izgalmas. Az Illúzió egy 4 fős pálya, ahol egyetlen szobából kellett kijutniuk, amiben csak tükrök vannak. Kicsit más szemmel kellett látniuk a világot, több dimenzióban kellett gondolkodniuk. Nagyon izgalmas volt számukra a pálya, sikeresen ki is jutottak a megadott idő alatt.

A második pálya a Texasi láncfűrészes, ahol már több szobán keresztül kellett küzdeniük magukat a hallgatóknak. Itt apró ijesztgetésekkel is meg kellett birkózniuk, miközben próbáltak a megadott idő alatt kiszabadulni.

Az utolsó pálya a Sherlock Holmes volt, ahol Erzsébet királynő elveszett koronáját kellett megkeresniük kollégistáinknak.

 

Mindhárom pálya nagyon izgalmas volt és egy tökéletes módja a csapat összekovácsolásának. A különböző feladatok megoldása során együtt kellett működniük, egyedül lehetetlen lett volna a kijutás. Remélem, sok ilyen élményben lehet még részünk a következő évben is!

 

Kohut Brigitta

 

A program az NTP-SZKOLL-21-0001 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósult meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük