Farsang a szakkollégiumban

A szakkollégiumban lassan már hagyománnyá vált, hogy februárban farsangi mulatságot szervezünk. Az előző évben sajnos online tartottuk meg ezt az eseményt, és egyébként úgy is pozitív élmény volt, de mégis csak jobb, hogy igazán együtt lehettünk.   

Február 23-án jó hangulatból és sok nevetésből nem volt hiány, mindenki lelkesen készült és tervezte meg a jelmezét, még a szakkollégium munkatársai is frappáns produkcióval vonultak föl. Az estén jelen volt többek között Bangó Margit, Jázmin hercegnő, valamint egy nyuszi és egy tündér is meglátogatott minket.

A jelmezek bemutatása után, csapatokba szerveződve folytattuk az estét és játszottunk végig vicces és fejtörő feladatokat. A győztesek kihirdetése után közös vacsora és az elmaradhatatlan fánkevés vette kezdetét, amit zene, tánc és nagy beszélgetések követtek. 

Összességében egy szuper farsangot köszönhetünk meg a szervezőknek és a kollégiumnak. A jó élmény mellett remek hangulatban telt az este Reméljük mindkettő sokáig megmarad. 

A program az NTP-SZKOLL-21-0001 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósult meg.

Budai Katalin

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük