Közösségi bowling és biliárd est

A múlt héten lehetőséget kaptunk arra, hogy a szakkollégiummal részt vegyünk egy egy órás biliárd és bowling esten. A program sokakat érdekelt, szép számmal részt vettünk rajta.

  

Megérkezésünkkor volt némi bonyodalom, mivel a kezdésre nem érkezett meg mindenki, így nem tudtuk pontosan leadni a neveket a bowling pályákhoz, de ahogy mindent, ezt is megoldottuk. A szakkolisok közül volt, aki biliárdozott, volt, aki bowlingozott, és volt olyan is, aki felváltva játszotta mindkét játékot. Nagy versengések folytak, hisz mindenki azon volt, hogy legyőzze a másikat. De ez alatt az egy óra alatt nem csak versenyeztünk egymással, hanem rengeteget beszélgettünk, nevettünk, és attól függetlenül, hogy mindenki a nyerésre koncentrált, drukkoltunk is a másiknak a pályákon.

     

Elmondható, hogy az este nagyon jól telt, még több élménnyel gazdagodhattunk. Reméljük, hogy hamarosan megismételhetjük.

 

Ruszó Dzsesszika

 

A program az NTP-SZKOLL-21-0001 azonosítószámú projekt keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával valósult meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük